Serveis - Fornés, Salas, & Asociados, Auditores, s.l.

15/11/2018
Vaya al Contenido

Menu Principal

Serveis

Serveis
 

La Firma està compromesa amb el servei i la voluntat d’aconseguir la confiança dels seus clients des d’un profund respecte amb l’ètica professional.

La Firma ofereix als seus clients uns serveis professionals especialitzats que tenen en compte les seves circumstàncies específiques i es realitzen aplicant una metodologia caracteritzada per la seva atenció personalitzada. Aquesta atenció es posa de manifest en el tracte directe amb els socis de la Firma i la proximitat de tot l’equip, oferint la màxima cooperació possible, el que ha permès obtenir una gran fidelització.

L’atenció personalitzada es complementa amb l’estabilitat de l’equip de la Firma, format per un grup qualificat amb amplia experiència professional que genera confiança. L’equip té vocació de servei i s’adapta a les necessitats i particularitats de cada client.

La Firma disposa d’un Sistema de Control de Qualitat Intern i promou un entorn laboral d’integritat i de respecte als principis i normes d’ètica que compromet a realitzar activitats de formació continua i d’actualització permanent, a realitzar el treball amb la deguda cura i atenció, amb objectivitat i honestedat, a l’alçada de les expectatives dels seus clients.


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal